Tämä on blogi – jos vielä muistatte mikä sellainen on

03.10.2021 | Mikko miettii

Jo vuosia olen suunnitellut aloittavani oman blogin. Niin monia vuosia, että suunnittelun alkaessa blogit olivat vielä muodikas ja rutkasti näkyvyyttä saava Internet-asia. Vaan ryhtymärajoitteisuus, sosiaaliset mediat ja tekosyy numero 2042 tulivat vuoroin sekä yhtäaikaa häiriöiksi ja siksipä blogini alkaa vasta nyt.

Keskeisinä teemoina tulevat ainakin alkuun olemaan musiikki sekä videopelit, varsinkin retropelit. Ensimmäisenä työn alla oli kertomus erään musiikkikappaleen pitkästä tiestä kohti sitä julkaisuputkea jossa se nyt lopulta on. Aivoissa raksuttavan luonnoksen asteella taas ensimmäinen osa sarjaa, jossa arvioidaan klassikkopelejä asenteella: ”No itse asiassa, ei se nyt niin hyvä peli ole.” Koska avauksen pitää olla jotain suurta ja komeaa, aion vänistä niinkin klassisesta pelihistorian merkkipaalusta kuin Jet Set Willy.

Toisaalta saatan kirjoitella myös lyhytproosaa, sattumuksia, lastuja, arvosteluja, ruokamyhäilyjä, runoja, muisteluita ja/tai ihan mitä vaan. Liiaksi tiettyyn teemaan sitoutumalla kun antaa mainituille ryhtymärajoitteisuudelle ja kumppaneille turhankin helpon tilaisuuden päästä mestaroimaan.

Niin että tervetuloa, katsotaan mitä tästä tulee sekä jo valmiiksi kiitos ja anteeksi.